Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Смолінської селищної ради на 2021 рік»

Дата: 26.05.2020 11:59
Кількість переглядів: 466

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від суб’єктів господарювання, оприлюднюється проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу до проєкту регуляторного акту Побузької селищної  ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Побузької селищної ради на 2021 рік».

Проєкт даного рішення підготовлений відповідно до п.п 284.1 ст. 284 Податкового кодексу України з метою стимулювання ефективного та раціонального використання землі на засадах ринкової економіки, визначення ринкової вартості земельних ділянок, забезпечення стабільного економічного та соціального розвитку селища шляхом реалізації програм в галузях житлово-комунального господарства, транспорту, культури, соціального захисту населення, виконання яких залежить від наповнення місцевого бюджету.

З проєктом даного рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися у виконавчому комітеті Побузької селищної ради та на офіційному сайті Побузької селищної ради http://pobuzka.selrada.org.ua/, розділ «Регуляторна політика». Зауваження та пропозиції у письмовій формі приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на адресу Побузької селищної ради: 26555, Кірововоградська обл., Голованівський р-н, смт Побузьке, вул. Незалежності, 5.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь