ВІДДІЛ АРХІТЕКТУРИ, МІСТОБУДУВАННЯ, ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН, КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ПОБУЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

29 Лютого, 2024 р., 14:56
Рослини, які цвітуть навесні, завжди привертають до себе увагу своєю красою і тим, що це перші розквітлі рослини після довгої зими. На жаль, часто їх збирають, складаючи у букети напередодні весняних свят. Прикро, що на вулицях, ринках та трасах з’являться продавці червонокнижних весняних квітів. Люди добре знають якої шкоди завдають природі, але, з року в рік, цим займаються і, що найсумніше, вчать цьому своїх дітей.
09 Лютого, 2024 р., 14:05
Мінімальне податкове зобов’язання (МПЗ) - мінімальна величина податкового зобов’язання із сплати податків, зборів, платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, пов’язаних з виробництвом та реалізацією власної сільськогосподарської продукції та/або з власністю та/або користуванням (орендою, суборендою, емфітевзисом, постійним користуванням) земельними ділянками, віднесеними до сільськогосподарських угідь, розрахована відповідно до Податкового Кодексу.
08 Лютого, 2024 р., 14:00
Нормативно грошова оцінка землі проводиться під час купівлі-продажу земельних ділянок державної, комунальної власності, якщо законодавством встановлена НГО, як ціна продажу або база для визначення ціни продажу таких земельних ділянок.
05 Лютого, 2024 р., 14:14
Боротьба зі зміною клімату потребує радикального скорочення виробництва, використання та утилізації пластику, адже ця галузь створює 2 мільярди тонн викидів парникових газів – близько 3,4% всіх антропогенних викидів.
19 Січня, 2024 р., 16:08
Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго»
22 Листопада, 2023 р., 14:47
24 жовтня 2023 року Президент України підписав Закон «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України» 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь