Для шукачів роботи

14 Червня, 2023 р., 15:44
Насамперед нагадаємо, що застрахованим особам,  страховий стаж яких за 12 місяців до реєстрації як безробітних складає не менше 7 місяців, розмір допомоги по безробіттю визначається у відсотках до їх середньої заробітної плати (доходу). Це врегульовано  Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”.
12 Червня, 2023 р., 15:44
Сьогодні ринок програмних IT-продуктів та послуг у сфері ведення бухгалтерського обліку так стрімко розвивається, що інколи ці зміни не вдається «ухопити за бороду». Вихід один – навчання та опанування нових знань!  
08 Червня, 2023 р., 12:03
Ви займаєтесь вирощуванням овочевих чи кормових культур? Є бажання здобути нові знання щодо сортів, сучасних технологій вирощування та захисту рослин від шкідників? Курси цільового призначення, які пропонує Державна служба зайнятості, вам у поміч!
08 Червня, 2023 р., 12:01
З початку повномасштабного вторгнення значна частина громадян втратила роботу. За даними Національного банку України, відбувається поступове поліпшення ситуації на ринку праці, але зростає рівень невідповідності між тим, що потрібно роботодавцям, і тим, що можуть запропонувати працівники. За даними єдиного порталу вакансій найбільша потреба у кадрах сформувалась у тих галузях і сферах господарської діяльності які: 
08 Червня, 2023 р., 12:01
1️. Прискорений курс з машинного навчання  допоможе вам розвинути навички, необхідні для роботи в сферах, пов'язаних зі штучним інтелектом, аналізом даних та автоматичним вирішенням завдань https://is.gd/wlkWEX 
08 Червня, 2023 р., 12:01
Ви маєте професійно-технічну чи вищу освіту, не зареєстровані у Державній службі зайнятості як безробітні, і є бажання зробити ще один крок на шляху до професійного розвитку? Не зволікайте – отримайте ваучер на навчання та за сприяння Державної служби зайнятості опановуйте нові знання!
08 Червня, 2023 р., 11:59
ак, може, якщо верстатник належить до категорії громадян, яким може бути виданий ваучер.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь