Проєкти рішень виконавчого комітету №б/н «Проєкти рішень виконавчого комітету на 28.09.2023»

Кількість переглядів: 83
Скликання: Восьме скликання
Сесія: -
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 18.09.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень виконавчого комітету на 28.09.2023
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження перспективного плану роботи виконавчого комітету Побузької селищної ради на IV квартал 2023 року (0.04 МБ)
  2. Про початок опалювального періоду 2023-2024 років (0.02 МБ)
  3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26 квітня 2022 року №63 «Про затвердження складу комісії з обстеження технічного стану житлового фонду, господарських та побутових будівель та споруд на території Побузької селищної ради та Положення до неї» (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07 вересня 2021 року №83 «Про створення комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Побузької селищної ради майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна» (0.04 МБ)
  5. Про архітектурно-містобудівну раду при відділі архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства, земельних відносин, комунальної власності та охорони навколишнього середовища Побузької селищної ради та затвердження Положення про неї (0.03 МБ)
  6. Про створення комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території Побузької селищної ради, його склад та Положення про нього (0.04 МБ)
  7. Про погодження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються Міністерством у справах ветеранівУкраїни через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Побузької селищної ради (0.02 МБ)
  8. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів __________________________________ (0.02 МБ)
  9. Про стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Побузької селищної ради до роботи осінньо-зимовий період 2023/2024 року (0.02 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Побузької селищної ради від 27.04.2023 року № 72 «Про затвердження Положення про територіальні формування цивільного захисту місцевого підпорядкування» (0.02 МБ)
  11. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Побузької селищної ради від 27.04.2023 року № 74 «Про затвердження Положення про Побузьку субланку Голованівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області» (0.02 МБ)
  12. Про погодження проведення масових заходів на території Побузької селищної ради в умовах воєнного стану (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь