Щасливої життєвої дороги!!!

Дата: 30.07.2020 10:05
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

 

Дорогі випускники!

Закінчення школи — чудове, особливе свято, адже ця подія буває тільки раз у житті кожної людини.

Роки Вашого навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні Вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а Вашим батькам — за підтримку, всебічну допомогу й розуміння.

Сьогодні для Вас відкрито нову сторінку життя — вибір професії, а це перший крок у дорослий світ. Від цього вибору залежить не тільки Ваше майбутнє, а й щастя, добробут Ваших  родин, перспективи нашого чудового селища.

Перед Вами розстеляється широка дорога, відкриваються нові можливості й перспективи. Завжди пам’ятайте, що головне в житті — допомагати людям, творити добро, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.

Тож бажаю кожному з Вас упевненості в собі, у власних силах, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Це перша запорука щасливого майбутнього! Бажаю всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у Вашому житті буде багато добра,завжди буде в серці любов, а поруч ідуть вірні, надійні друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі Ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і Ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!

Міцного здоров'я, мирного неба та щасливої долі!

Нехай Вам завжди щастить! Вітаю Вас!

З повагою,

селищний голова                               Сергій СЛОБОДЯНЮК!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь