Продуктивна робоча зустріч!

Дата: 01.10.2020 11:31
Кількість переглядів: 907

    Фото без опису

   Голова Побузької селищної ради Слободянюк Сергій Павлович разом із начальником КП "Аква- Сервіс 18" Берловьским Олександром Дмитровичем в рамках робочої поїздки із ознайомчим візитом відвідали сміттєсотувальний комплекс Іллінецької ОТГ Вінницької області.

       Зустріч відбулася за участі голови Правління ПрАТ "Барський машзавод" Лук Іллі Григоровича та начальника КП "Добробут" Іллінецької ОТГ Гетьмана Дениса Володимировича.

         В рамках зустрічі було оглянуто організацію роботи сміттєсортувального комплексу КП «Добробут», спрямовану на вдосконалення системи утилізації твердих побутових відходів через сортування використаного пластику, паперу, скла та інших ТПВ, що сприяє зменшенню нагромадження сміття не лише на території Іллінецької ОТГ, а й у сусідніх громадах. Крім цього, тут сортується продукція для подальшої реалізації, адже є низка підприємств, з якими налагоджена співпраця. Також ознайомилися з виробництвом полімерно-піщаної тротуарної плитки, яку створюють завдяки переробці вторсировини на базі сміттєсортувального комплексу. До складу плитки входить пісок та синтетичні полімери.

       За результатами зустрічі прийнято рішення щодо залучення фахівців ПрАТ "Барський машзавод"  до співпраці та виготовлення технічної документації для будівництва аналогічного сміттєсортувального комплексу для потреб Побузької ОТГ із залученням коштів міжнародних грантів, коштів обласного та місцевого екологічного фонду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь