Селищна рада інформує.

Дата: 19.10.2020 11:53
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Міністерством регіонального розвитку громад та територій України 03 вересня 2020 року було оголошено конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Побузька селищна рада долучилася до участі у конкурсному відборі та подала всі необхідні документи згідно вимог. Назва проєкту «Впровадження сучасної системи управління відходами за рахунок будівництва Лінії по сортуванню твердих побутових відходів на території Побузької ОТГ Голованівського району Кіровоградської області».

Метою даного проєкту є зменшення утворення ТПВ на територіях Капітанської, Липовеньківської, Люшнюватської, Пушківської, Сухоташлицької сільських рад та Побузької селищної ради; підвищення рівня охоплення населення послугами зі збирання ТПВ до 80 %; припинення утворення нових стихійних сміттєзвалищ та початок процесу ліквідації існуючих; ефективне вирішення проблем утилізації ТПВ, що відповідатиме сучасним екологічним вимогам; удосконалення сфери поводження з ТПВ; зменшення негативного впливу на навколишнє природне середовище та населення ОТГ; будівництво сміттєсортувальної лінії на території Побузької ОТГ.

Орієнтовна вартість проєкту складає 12446, 713 тис. грн., в тому числі: з місцевого бюджету 1226,413 тис. грн., з державного бюджету – 11220,3 тис. грн..

З нетерпінням чекаємо на результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь