ОГОЛОШЕННЯ про початок формування проекту Стратегії розвитку

Дата: 18.02.2021 14:08
Кількість переглядів: 660

ОГОЛОШЕННЯ про початок формування проекту Стратегії розвитку

Побузька селищна рада повідомляє про початок роботи  над проектом місцевої Стратегії розвитку Побузької селищної територіальної громади на період до 2027 року та запрошує до участі у робочій групі з підготовки Стратегії-2027 шляхом заповнення анкети (для юридичних осіб), або опитувального листа для мешканців Побузької селищної територіальної громади впродовж 10 днів з дня оприлюднення даного оголошення. Проект Стратегії формуватиметься з визначенням окремих стратегічних цілей та завдань щодо розвитку видів економічної діяльності, які мають потенціал (з урахуванням конкурентних переваг громади) та сприяють трансформації секторів економіки в більш ефективні.

Рішенням сесії Побузької селищної ради від 12.02.2021р. №139 було утворено робочу групу, до якого увійшли представники влади, бізнесу, громадськості та молоді, що координуватиме взаємодію органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання та громадськості, а також подальшу діяльність робочих груп із розроблення зазначеного стратегічного документу.

Робоча група має провести соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробити SWOT-матрицю, провести аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків та сформулювати стратегічне бачення, стратегічні напрямки та цілі Стратегії.

Запрошуємо до активної і фахової роботи всіх бажаючих, хто має досвід у питаннях стратегічного планування та власне бачення соціально-економічного розвитку Побузької селищної територіальної громади.

Пропозиції до проекту Стратегії від бюджетних установ, організацій та підприємств  приймаються до 26 лютого 2021 року .

А також робоча група проводить  опитування жителів громади та бізнесу для визначення основних проблем, які існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Думка жителів підприємств та підприємців для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Побузької селищної територіальної громади!

Анкета (Опитувальний лист) для мешканців Побузької селищної територіальної громади приймається до 26 лютого 2021 року  за посиланням  та за встановленою формою, Фото без описуФото без описуДОДАТОК, онлайн на електронну адресу: pobuzkarada@ukr.net , або  у паперовому вигляді вул.Незалежності,5,  приміщення селищної ради, приймальня.

Анкета (Опитувальний лист) для представників бізнесу Побузької селищної територіальної громади приймається до 26 лютого 2021 року  за посиланням та за встановленою формою, ДОДАТОК 2  онлайн на електронну адресу: pobuzkarada@ukr.net , або  у паперовому вигляді вул.Незалежності,5,  приміщення селищної ради, приймальня.


 

Додаток ( Форма) , додаток 2 та додаток 3 можна завантажити за ПОСИЛАННЯМ!


 

Заздалегідь дякуємо за посвячений Вами для всієї громади час!

 

Ваші відповіді є вкрай важливими для зміцнення та розвитку НАШОЇ ГРОМАДИ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь