КНП  "ПОБУЗЬКА СЕЛИЩНА ЛІКАРНЯ" отримала ліцензію

Дата: 24.02.2021 16:32
Кількість переглядів: 1507

 

 

Сьогодні, 24 лютого, КНП  "ПОБУЗЬКА СЕЛИЩНА ЛІКАРНЯ" отримала ліцензію. Це результат нашої колективної роботи, вважаємо це перемогою! Будемо й надалі впевнено крокувати вперед!

 

 

 

МОЗ повідомляє:

(ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров'я України 24.02.2021 № 331)

61. КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПОБУЗЬКА СЕЛИЩНА ЛІКАРНЯ" ПОБУЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ Місцезнаходження: Кіровоградська обл., Голованівський р-н, смт Побузьке, вул.Пирогова, буд. 2

Ідентифікаційний код: 43843597 Видати ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики: місце провадження діяльності: Кіровоградська обл., Голованівський р-н, смт Побузьке, вул. Пирогова. буд.2, за спеціальностями: акушерство і гінекологія, загальна практика - сімейна медицина, неврологія, організація і управління охороною здоров'я, педіатрія, рентгенологія, стоматологія, терапія, ультразвукова діагностика, хірургія; за спеціальностями молодших спеціалістів з медичною освітою: сестринська справа, лабораторна справа (клініка), медична статистика, рентгенологія Реєстраційне досьє від 04.02.2021 № 385/21/М Розрахункові реквізити для внесення плати за отримання ліцензії: сума до сплати - 2270 грн. код бюджетної класифікації - 22011800 код відомчої ознаки МОЗ України - 18 найменування коду класифікації доходів бюджету - «Плата за ліцензії та сертифікати, що сплачується ліцензіатами за місцем здійснення діяльності» банк отримувача - ГУДКСУ у відповідній області (плата за отримання ліцензії вноситься на рахунки територіальних органів Державного казначейства)

 

https://moz.gov.ua/prijnjati-rishennja


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь