ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу Координаційної ради з питань молодіжної політики при Кіровоградській обласній державній адміністрації 

Дата: 23.04.2021 14:18
Кількість переглядів: 567

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування нового складу Координаційної ради з питань молодіжної політики при Кіровоградській обласній державній адміністрації 

 

За організаційної підтримки управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації установчі збори з формування нового складу координаційної ради Координаційної ради з питань молодіжної політики при Кіровоградській обласній державній адміністрації відбудуться 22 червня 2021 року в приміщені Громадського офісу облдержадміністрації. Початок зборів об 14.00 год.

Молодіжна рада – це інструмент молодіжного "голосу", який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно – дорадчий орган, створений при Кіровоградській обласній державній адміністрації із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики в області.

Молодіжна рада це:

свідома та активна молодь;

- промоція Кіровоградської області;

- середовище для розвитку молоді;

- нові ідеї для розвитку молоді.

Новий склад Координаційної ради з питань молодіжної політики буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Координаційної ради та внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад Координаційної ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки.

До складу молодіжної ради можуть входити молоді громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

представниками молодіжних консультативно-дорадчих органів при сільських, селищних, міських, районних у містах радах, утворених на території регіону (за згодою);

представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території регіону (за згодою);

представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань (за згодою).

До складу Координаційної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу Координаційної ради.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

1. Рішення керівника ІГС (організації, спілки, тощо) (або іншого органу, відповідно до установчих документів) про делегування представника для участі в установчих зборах.

2. Біографічна довідка кандидата на членство в Координаційній раді.

3. Заява про згоду кандидата у члени Координаційної ради на обробку персональних даних.

4. Електронна версія документів, зазначених у п.1-3.

Зразки документів для участі в установчих зборах оприлюднено на офіційному сайті облдержадміністрації (http://www.kr-admin.gov.ua)  та на офіційній сторінці Facebook управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації (facebook.com/kr.molod.gov.ua) та доступні за електронним посиланням: https://cutt.ly/HvOC3n0.

Документи приймаються ініціативною групою до 21 травня 2021 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Кропивницький, вул. Дворцова 35/29, ІІ поверх, з 08.00 до 16.00 год.

Додаткова інформація: Контактна особа: Гуйван Юлія Ігорівна - головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації (тел. 095-14-98-112), odamolod@ukr.net.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь