Щорічна всеукраїнська акція “За чисте довкілля”!

Дата: 27.04.2021 15:14
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

На виконання рішення виконавчого комітету Побузької селищної ради від 23.03.2021 року № 25 «Про проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою на території населених пунктів у 2021 році» Побузькою селищною радою організовано проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

У зазначених заходах 09 квітня 2021 року взяли участь 6 населених пунктів громади. Це працівники підприємств, установ, організації всіх форм власності, працівники, депутати та члени виконкому селищної ради. Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок, сухостою, вирубуванням парослів та сухих дерев вздовж автодоріг та парках, ліквідацією стихійних звалищ, прибиранням паркових територій, місць відпочинку і дозвілля, братські могили, вулиці, дороги, кладовища. Представники сфери освіти, медицини та культури також прийняли активну участь щодо наведення ладу в рідних селах. Вони прибирали територію біля своїх закладів, упорядковували клумби, прибирали місця поховань воїнів та пам'ятні знаки загиблим захисникам.

У результаті проведення акції прибрано 6 парків та скверів, 3 дитячих та спортивних.

14 та 23 квітня працівники селищної ради висадили молоді саджанці дерев у центральній частині селища по вулиці Незалежності та у парку Невідомому солдату. Спільними зусиллями за кілька годин було висаджено 222 дерева (павловнія (6), верба (18), сакура (20), туї (34), шовковиця (18), магнолія (28), катальпа (12), ялівець (86)).

14 квітня у с. Капітанка висаджено 25 плодових дерев (яблуні (15), сливи (5), абрикоси (5), алича (5)). Також саджанці були закуплені ПП Єгіазарян К. М. (35 шт. це яблуні, сливи, абрикоси), які висаджували 26 квітня.

На 28 квітня у с. Сухий Ташлик запланована побілка дерев на території села.

На 29 квітня у с. Липовеньки запланована побілка дерев та парканів на території села.

Працівники комунального підприємства «Аква-сервіс 18», допомагали вивозити зібране сміття та щодня працюють не покладаючи рук, аби територія громади була чистою і привабливою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь