Побузька селищна  рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування начальника та адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг Побузької селищної ради

Дата: 15.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 716

Побузька селищна  рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування начальника та адміністратора відділу Центру надання адміністративних послуг Побузької селищної ради:

Начальник Відділу Центр надання адміністративних послуг: Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем  спеціаліста, магістра. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств,установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 року; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Адміністратор Відділу Центр надання адміністративних послуг: Вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств,установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року; володіння державною мовою; упевнений користувач ПК.

Для  участі  в конкурсі необхідно подати такі документи: 

- письмову заяву про участь в конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4х6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- електронну декларацію особи, уповноваженої на  виконання функцій держави або місцевого  самоврядування, у порядку , визначеному Законом  України «Про запобігання корупції»;

- копію  документа, який  посвідчує особу;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному сайті ради, за адресою: смт Побузьке, вул.Незалежності, 5 Голованівського району Кіровоградської області, приймальня.

Дата та час проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу Центр надання адміністративних послуг Побузької селищної ради: 17 серпня  2021 рок у о 09.00 год в приміщенні селищної ради.

Дата та час проведення конкурсу на заміщення вакантної посади адміністратора відділу Центр надання адміністративних послуг Побузької селищної ради: 17 серпня  2021 рок у о 10.00 год в приміщенні селищної ради.

Додаткова інформація надається за телефоном: 05252 5-12-74.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь