Сільськогосподарське дорадництво

Дата: 17.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

 

 Обласна державна адміністрація забезпечує підтримку сільськогосподарської дорадчої діяльності як інструменту стимулювання розвитку малого і середнього підприємництва у сільській місцевості.

   Сьогодні дрібні фермери потребують консультативних послуг  щодо інновацій в сільському господарстві , механізмів державної фінансової підтримки , інформаційної підтримки щодо ринку землі тощо.

   Система сільськогосподарського дорадництва покликана сприяти підвищенню рівня знань і вдосконаленню практичних навичок сільського населення та сільськогосподарських товаровиробників.

   Протягом останніх років держава компенсує 90% вартості дорадчих послуг фермерам. З цього року впроваджується новий напрям державної підтримки для отримання сільськогосподарських дорадчих послуг- у період становлення ( перші три роки від дати реєстрації) фермерським господарствам надаватиметься фінансова підтримка для отримання дорадчих послуг у розмірі 36 тис.грн.

   ГО Сільськогосподарська дорадча служба “Аграрна наука”  готова забезпечити дорадчий супровід та надання фахових консультацій з питань обігу земель сільськогосподарського призначення , податкових новацій в аграрному секторі, програм державної підтримки тощо.

   У червні 2020 року на Кіровоградщині створена нова дорадча служба – ГО “Аграрна наука”, яка  здійснює діяльність із надання якісних дорадчих/консультаційних послуг  для сільськогосподарських підприємств, фермерських та особистих селянських господарств, сільських жителів.
   Засновниками дорадчої служби  стали сільськогосподарські дорадники, які у минулому році були підготовлені за сприяння обласної державної адміністрації.
   Ініціаторами створення ГО “Аграрна наука” виступили науковці Інституту сільського господарства Степу НААН, в якому сьогодні  працюють 4 сільськогосподарські дорадники та 7 експертів-дорадників.
   Про діяльність дорадчої служби можна дізнатися на її фейсбук-сторінці за посиланням: https://cutt.ly/spq5QzI
   Отримати інформацію чи замовити дорадчу послугу можна за телефонами:
066 116 25 45
 – з питань агрономії, механізації та економічних питань сільськогосподарського виробництва;
098 663 54 10 – з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Керівник ГО СДС “Аграрна наука” – Гуменюк Олена Борисівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь