До уваги аграріїв!

Дата: 13.09.2021 10:35
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

 

   ТОВ «НВК «УКРЕКОПРОМ» є підприємством , яке успішно здійснює надання послуг у сфері поводження з відходами , а саме збирання , зберігання , оброблення , утилізація , видалення , знешкодження на підставі Ліцензії виданої Міністерством екології та природних ресурсів України(Рішення №327 від 06.09.2016 р.) та Ліцензії виданої Державною службою України з безпеки на транспорті (Рішення № 557 від 23.08.2016 р.)

   Раніше, у фермерів була відсутня реальна можливість безперешкодної передачі використаної тари з-під засобів захисту рослин (ЗЗР) перевіреним спеціалізованим підприємствам , діяльність яких відповідала би національним та світовим стандартам поводження з небезпечними відходами.

  Проте, на сьогоднішній день Європейська Бізнес Асоціація ( далі -ЄБА) та світові лідери – транснаціональні  корпорації у виробництві пестицидів заснували революційний проєкт «АгроВарта», метою якого є відповідальне збирання у сільськогосподарських товаровиробників використаної тари з-під ЗЗР із гарантуванням її подальшої утилізації у відповідності до норм законодавства та принципів , визначених  в Директивах ЄС про відходи.

   Надавачем послуг в рамках даного проєкту обрано ТОВ «НВК «УКРЕКОПРОМ».

   Відтепер, розроблена в рамках проєкту «Агро Варта» система збору для передачі на утилізацію тари з-під ЗЗР дозволяє сільськогосподарським товаровиробникам безкоштовно та без перешкод передавати напряму спеціалізованому підприємству використану тару з-під ЗЗР. Це дозволить  зменшити тиск на сільськогосподарське товаровиробництво , яке і без того зазнає значних втрат адміністративного та господарського характеру.

 

Для більш детальної інформації звертатися за телефоном +3 050 468 22 45 – Таїсія, popova.ueco@gmail.com

або office@ueco.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь