ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 04.10.2021 15:34
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Відповідно до рішення двадцятої сесії від 10.08.2021 року №426 про внесення змін до рішення тринадцятої сесії селищної ради від 07.04.2021 №204 «Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд пільгових категорій громадян на 2021 рік» на території Побузької селищної ради буде здійснюватися по талонній системі.

Завдяки введенню талонної системи пільговик зможе їздити безкоштовно, пред’явивши талон  затвердженого зразка, у будь-який день тижня, а не тільки у спеціально відведений. Відповідно, це дозволить перевізникам розвантажити автобуси від перевантаження в пільгові  дні. Введення талонної системи дасть змогу вести чіткий облік перевезеної кількості пільговиків та відшкодовувати кошти за фактично надані послуги.

Для того щоб отримати талон особи, які мають право на пільгове перевезення згідно з чинним законодавством, особисто, звертаються до селищної ради (спеціалістів І категорії з питань соціального захисту населення); мешканці сіл територіальної громади – до уповноважених осіб селищної ради за місцем реєстрації, та пред’являють особисто такі документи:

- посвідчення про право на пільги;

- паспорт.

Талон дійсний лише при наявності печатки селищної ради та номеру з відміткою на талоні, термін його дії, прізвище, ім’я, по - батькові пільговика, номер та серія посвідчення. Про одержання талонів пільговик особисто розписується у журналі обліку видачі талонів. Талон є іменним, і не передається іншому пільговику. Загублені талони не поновлюються. Компенсація за невикористані талони не виплачується.

Кількість талонів в місяць:

  • пільговики - 4 шт. (дві поїздки).

Побузька селищна рада забезпечує проїзд по талонній системі на міжміському автобусному маршруті Побузьке – Кропивницький.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь