Щороку протягом січня – лютого до приписних дільниць приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється  17 років.

Дата: 15.11.2021 10:35
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

Керуючись ст. 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» в листопаді-грудні спеціалістом І категорії  Побузької селищної ради  Н.Саваренюк із залученням старост Капітанського, Липовеньківського, Сухоташлицького старостинських округів проводиться підготовка та організація приписки юнаків до призовних дільниць  Голованівського районного територіального Центру комлектування та соціальної підтримки: складаються списки юнаків, проводиться оповіщення, формуються особові справи.

 Щороку протягом січня – лютого до приписних дільниць приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється  17 років.  У 2022 році для приписки до призовної дільниці Голованівського РТЦК повинні будуть прибути  юнаки чоловічої статі 2005 року народження в строк, зазначений у повістці, також даній віковій категорії  потрібно подати необхідні документи до Побузької селищної ради, перелік яких встановлюється Міністерством оборони України.

Якщо допризовник 2005 року зареєстрований на території нашої громади - Побузької селищної ради, але з будь-яких причин на даний час не проживає на даній території, в такому разі таким юнакам  необхідно звернутися до Побузької селищної ради для включення їх в список  на приписку до призовних дільниць.

Приписка проводиться Голованівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки з метою взяття громадян України чоловічої статі на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

За висновками комісії з питань приписки прийматиметься рішення щодо придатності до військової служби призовників, а також перспектив проходження кожним юнаком служби в тому чи іншому роді військ та відповідно видаватиметься приписне посвідчення.

Категорично не можна пропускати явку на приписку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь