В Україні продовжує зростати кількість випадків інфікування на COVID-19

Дата: 25.11.2021 10:51
Кількість переглядів: 1478

 

Фото без опису

Тож в черговий раз звертаємося до жителів Побузької громади з проханням дотримуватися карантинних рекомендацій. Не забувайте будь-ласка носити маски! Незалежно від того  пройшла людина повний курс щеплення від COVID-19, чи перехворіла, захисні маски зобов’язані носити всі без виключення, оскільки використання медичних масок залишається основним способом уникнути інфікування коронавірусною хворобою та унеможливити передачу вірусу. Також маски захищають здорових людей від інфікованих. Тому використання маски – це турбота не тільки про себе, а й про тих, кого ненароком можна інфікувати коронавірусною хворобою. Обробляйте руки дезінфектором та дотримуйтеся соціальної дистанції, а також пам’ятайте  про необхідність вакцинації! Вакцинація у поєднанні з дотриманням  засобів безпеки дозволяє захистиити від нових, більш небезпечних штамів коронавірусної хвороби.

Пункт вакцинації знаходиться  за адресою: смт Побузьке, вул.Пирогова 1 (приміщення Ветеранської організації).

Якщо Ви вирішили вакцинуватися, то Вам необхідно попередньо записатися на вакцинацію у свого сімейного лікаря, або в реєстратурі. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт або ID картку).  Особа, яка щепилась першою дозою, буде автоматично запрошена на вакцинацію другою дозою.

Шановні жителі Побузької громади! Не зволікайте! Обов’язково провакцинуйтеся, адже лише вакцинація допоможе уберегти Вас, Ваших рідних, та населення всієї громади від інфікування! Вакцинуйтеся і будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь