Інформація щодо проведеної роботи служби у справах дітей Побузької селищної ради за II квартал 2021 року

Дата: 31.01.2022 16:15
Кількість переглядів: 590

Протягом II кварталу до служби у справах дітей облдержадміністрації підготовлено 16 статистичних звітів за напрямом роботи служби у справах дітей Побузької селищної ради . Підготовлено інформації до служби у справах дітей Голованівської  районної адміністрації в кількості 7 звітів.

За II квартал 2021 року на території Побузької селищної ради посиротіло 3 дітей Дишливенко Наталія Миколаївна, 03.09.2008 року народження, Дишливенко Олена Миколаївна, 05.03.2004 року народження, Дишливенко Юрій Миколайович, 06.05.2010 року народження, яким згідно виконавчим комітетом Побузької селищної ради  Голованівського району Кіровоградської області було надано статус дитини-сироти  від 27 квітня 2021 року № 36 та поставлено на первинний облік дітей, які залишились без батьківського піклування згідно наказу начальника служби у справах дітей Побузької селищної ради № 09-ОД від 27 квітня 2021 року.

Важливу роль займає робота пов’язана з поліпшенням становища дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах тому було поставлено на облік таких дітей:

  1. Лук’янову Марину Миколаївну,Полянецького Нікіту Вікторовича, Полянецького Кіріла Вікторовича ( наказ 05-ОД від 02 квітня 2021 року.)

  2. Пустовітенко Галину Олександрівну ( наказ 08-ОД від 26 квітня 2021 року)

  3. Присяжнюк Діану Миколаївну , Присяжнюк Вікторію Миколаївну (наказ 10-ОД від 29 квітня 2021 року)

  4. Саніна Кіріла Сергійовича, Поліщук Анну Вікторівну ( наказ 11-ОД від 17 червня 2021 року)

Під час особистого прийому з 39 громадянами, з дітьми та їх батьками проводилася профілактична робота ,роз’яснювальні бесіди ,консультації. Було розглянуто звернення Саніна Кіріла Сергійовича який звернувся з проханням допомогти у виготовлені документів для отримання паспорту.  У зв'язку з тим, що його мати Поліщук  Ірина Олександрівна не надавала оригінали документів в паспортний стіл в результаті чого була проведена роз’яснювальна робота. На даний час було виготовлено дублікати оригіналів документів та виготовлення паспорта громадянина України Саніна Кіріла Сергійовича. Також  надана допомога для вступу до Одеського медичного училища. А з мамою Поліщук Іриною Олександрівною на протязі двох днів було проведено роз’яснювальну роботу, що мати порушує закон України  “Про охорону дитинства ”ст.150 Сімейного Кодексу України та не піклується про здоров’я дитини фізичний та духовний розвиток дитини, не забезпечує здобуття освіти та чинить перепони у навчанні свого сина Кіріла тому сім¢ю Поліщук Ірини Олександрівни було поставлено на облік, як сім¢ю, що опинились в складних життєвих обставинах (наказ від 17.06.2021 року № 11-ОД).

Було розглянуто звернення Шпильового Олексія Вікторовича “ Про визначення місця проживання неповнолітніх дітей ” Шпильового Нікіти Олексійовича та Шпильового Іллі Олексійовича. Враховуючи те, що рішенням Голованівським районним судом справа №386/597/20 провадження №2/386/258/20 позов Шпильового Олексія Вікторовича До Шпильової Інни Володимирівни розірвання шлюбу - задовільнено повністю. Служба у справах дітей під час виїзду за місцем проживання встановила, що підлітки повністю забезпечені всім необхідним та повністю створені умови для проживання (акт перевірки умов проживання від 24.06.2021 року). Під час опитування діти Шпильовий Нікіта Олексійович та Шпильовий Ілля Олексійович 2007 року народження прийняли рішення проживати з рідним батьком згідно статті 160 Сімейного кодексу України.

Проводилась робота щодо клопотання Держаного навчального закладу “Новоград-Волинського вищого професійного училища” в по сприянні з ученицею Мартусенко Юлією Олександрівною 22.09.2004 року народження, яка зареєстрована с.Одая, вул..Дерибасівська,16.Начальником служби була проведена роз’яснювальна бесіда з матір’ю Машталір Галиною Володимирівною та з її донькою Мартусенко Юлією в результаті чого були відпрацьовані години виробничого навчання. Наразі Мартусенко Юлія залучена до навчання до Державного навчального закладу “Новоград-Волинського вищого професійного училища”. 

На протязі II кварталу прийняли активну участь в навчанні за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації для працівників служб у справах дітей райдержадміністрацій, місцевих рад  "Організаційно-правові засади діяльності служб у справах дітей".

29 червня 2021 року було затверджено виконавчим комітетом Положення про місцеву комісію з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонті роботи, придбання житла та приміщень розвитку сімейних підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт,дітей, позбавлених батьківського піклування, з осіб з їх числа. Створено місцеву комісію з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонті роботи, придбання житла та приміщень розвитку сімейних підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт,дітей, позбавлених батьківського піклування, з осіб з їх числа. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь