Інформація щодо проведеної роботи служби у справах дітей Побузької селищної ради за III квартал 2021 року

Дата: 31.01.2022 16:16
Кількість переглядів: 248

Протягом III кварталу Служба у справах дітей узагальнила рішення виконавчого комітету Побузької селищної ради від 05.07.2021 року та затверджено  протокол  № 01 засідання місцевої комісії з питань формування пропозиції щодо потреби надання у 2021 році субвенції державного бюджету місцевого бюджету будівельно-ремонті роботи, придбання житла та приміщень розвитку сімейних підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт,дітей, позбавлених батьківського піклування, з осіб з їх числа. Вирішили затвердити загальний список, які перебувають на квартирному обліку у кількості 6 осіб, визначили обсяг потреби субвенції в сумі 2091756 грн.

Під час особистого прийому 41 громадянина була проведена профілактична робота ,роз’яснювальні бесіди ,консультації. Було розглянуто звернення Русин Світлани Анатолівни мешканки с. Сухий Ташлик про влаштування Русин Олена  Іванівни,15.09.2004 року народження та Русин Діани Сергіївни, 06.01.2006 року народження влаштування до Голованівського ПТУ на навчання за професією кухар-кондитер. Було розглянуто звернення Паламарчук Ольги Сергіївни, щодо, оформлення одноразової матеріальної допомоги.

Розглянуто звернення Ченчик Валентини Анатоліївни прийомної матері про цілодобове влаштування до Піщанобрідської загальноосвітньої школи – інтернат I-II ступенів Зімниці Артема Івановича 2010 року народження, в результаті якого було надано дозвіл за доцільно влаштування дитини на цілодобове перебування до закладу який здійснює інституційний догляд і виховання дитини на підставі рішення комісії з питань захисту прав дитини Побузької селищної ради (протокол  № 3 від 01.09.2021 року)  та подання начальника служби у справах дітей від 03.09.2021 року.

Згідно наказів начальника служби у справах дітей Побузької селищної ради було поставлено 3 сім¢ї на облік як сімей які перебувають у складних життєвих обставинах (наказ № 12 від 13.09.2021 року),(наказ № 13 від 14.09.2021 року), (наказ № 14 від 14.09.2021 року).

Проведено обстеження умов проживання 14 сімей , до підготовки нового 2021 навчального року, та 3 профілактичних рейдів Профілактики правопорушень.

Службою у справах дітей Побузької селищної ради було надані консультації для виготовлення паспорту громадянки Самофал Тамари Іванівни та її доньки Надії, які на даний час проживають на території Побузької селищної ради без реєстрації. Також  Самофал Надії була надана допомога по влаштування її до Первомайського ліцею № 22 за професією швея, інші діти Самофал влаштовано до школи-інтернат.

Начальник служби  у справах дітей Завгородня В.Є. брала участь у 7 судових засідань для захисту прав та законних інтересів дітей, залучена до участі як 3 особа. Підготовлено 32 звіти, які було направлено на обласну та районну службу.

Працівники Служби у справах дітей брали участь у проведені нарад,комісій,апаратних нарад, навчань, семінарів з питань охорони дитинства, а також урочистостей з нагоди державних свят.

Покладені обов’язки на службу виконуємо в повному обсязі, не допускаючи зривів терміну розгляду звернень, заяв громадян та виконання нормативних документів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь