НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ!

Дата: 16.03.2022 19:41
Кількість переглядів: 184

БУДЬТЕ СВІДОМИМИ НЕ ПАЛІТЬ СУХУ ТРАВУ ТА СМІТТЯ !

Зараз наша країна переживає важкі часи, з кожним днем ми виборюємо право на життя! Сьогодні, як ніколи, нам потрібна ваша допомога і ми закликаємо вас громадян нашої громади бути свідомими та не палити суху траву, такими діями ви вбережете сили рятувальникам. Усі підрозділи ДСНС переведені на посилений варіант несення служби.

Чому люди не усвідомлюють, що підпалюючи сухотрав’я, допомагають не країні, а ворогу? Оскільки кожен виїзд пожежного авто – це не лише затрачений час та сили рятувальників, а й пальне, якого і так бракує усім.

Нагадуємо громадянам нашої громади, які забули, або свідомо під час війни продовжують підпалювати сухі трави та чагарники- за спалювання сухої рослинності передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Минулого року в Україні у 18 разів збільшили розмір штрафів за спалювання сухої трави. Так, за таке порушення, вчинене на будь-якій території, громадяни замість 170 грн. штрафу сплачуватимуть 3060 грн. А за підпал сухостою на території природно-заповідного фонду штраф становить від 6120 грн. до 30 600 грн.

Окрім цього, спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями ЗСУ та територіальної оборони, подання світлових сигналів збройним силам російської федерації.

 

Пам’ятайте! Не допомагайте ворогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь