До уваги керівників підприємств, організацій, установ всіх форм власності, мешканців Побузької територіальної громади!

Дата: 08.07.2022 10:22
Кількість переглядів: 140

Виконавчий комітет Побузької селищної ради просить Вас, шляхом знищення осередків карантинних (амброзії полинолистої)  та інших  бур’янів, привести в належний фітосанітарний стан земельні ділянки, які надані  Вам у користування в межах відведеної, або закріпленої території, але в радіусі не менше 15 м. від межі.

   Стаття 22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту» зобов’зує утримувати земельні ділянки та території в належному санітарному стані не тільки органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації всіх форм власності, а й всіх громадян.

   Не виконання фітосанітарних заходів тягне за собою адміністративну відповідальність, як для керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності, так і для громадян.

   Не будьте люди байдужими, до питання знищення наявних осередків карантинних бур’янів на території громади. Тільки з небайдужою громадою, ми зможемо знищити карантинний бур’ян – амброзію полинолисту. Боротьба з амброзією – справа кожного жителя громади.

   Давайте разом знищувати амброзію. Адже знищення осередків амброзії полинолистої збереже ваше здоров’я  та здоров’я рідних і близьких вам людей, а  також і чистоту населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь