Про обкошування територій населених пунктів

Дата: 27.07.2022 16:20
Кількість переглядів: 213

Відповідно до Законів України "Про благоустрій населених пунктів", "Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту", "Про карантин рослин" органи виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємства усіх форм власності, установи, організації та громадян зобов’язані утримувати в належному стані земельні ділянки і території відповідно до вимог санітарних норм.

Проcимо вжити заходів щодо регулярного знищення бур’янів (у тому числі карантинних), приведення до ладу прилеглих та закріплених територій. Особливу увагу в питанні благоустрою просимо звернути на знищенню бур’янів біля узбіч автомобільних та польових доріг.

До виконання заходів щодо боротьби з бур’янами та недопущення їх подальшого розповсюдження прохання долучитися мешканцям територіальної громади, керівникам сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, установ, організацій, закладів освіти, культури, медицини тощо.

Своєчасне знищення бур`янів та догляд за власними, прилеглими, орендованими територіями - запорука здоров`я та краси нашого рідного краю.

Нагадуємо, що за порушення Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст.152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь