Вклоняємося пам'яті Героя

Дата: 12.10.2022 09:42
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Захищаючи Україну від ворога загинув уродженець села Липовеньке ПІЩАНСЬКИЙ  Петро  Васильович. Доля відміряла йому лише 52 роки.

 

Дитинство Петра Васильовича пройшло в селі Липовеньке   Голованівського району, де  народився 07.07.1970 року. Після закінчення 9 класу навчався у Голованівському  професійно-технічному училищі, здобув професію механізатора. Далі - військова  служба. Працював Петро Васильович у селі Капітанка  Голованівського  району, м. Первомайськ, смт. Голованівськ. Згодом повернувся у рідне село, щоб доглядати батьків.

 

У 2011 році  Петро Васильович переїхав у Синьки, де працював  механізатором у ФГ «Колос». У 2013 році у нього із дружиною Аліною Василівною народився син Ілля. Спільно подружжя виховувало трьох дітей.

 

У перші ж дні повномасштабного вторгнення молодший сержант Піщанський був призваний Голованівським РТЦК і став на захист країни. Загинув Петро Васильович 08.10.2022 р. у Херсонській області під час виконання бойового завдання. Товариський, спокійний  – таким запам’ятають його односельці та побратими.

 

Висловлюємо щирі співчуття дружині Аліні Василівні та дітям Героя, схиляємо голови у великій скорботі. Нехай Господь береже його вічний спокій, а пам’ять про відважність, героїзм і самопожертву в ім’я миру і волі буде вічною. Прощання  відбудеться 12.10.2022 року  в с. Синьки Благовіщенської міської ради.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь