У важкий час для України ми втратили захисника, воїна, героя нашої громади.

Дата: 20.10.2022 11:40
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Соколов Костянтин Дмитрович народився 01.04.1979 року в смт Побузьке, Голованівського району, Кіровоградської області. Навчався в Побузькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Після закінчення Побузької загальноосвітньої школи вступив до Національної металургійної академії України в місті Дніпро. Пройшовши в Національній металургійній академії військову підготовку, отримав офіцерське звання – лейтенант.

В 2001 році, після закінчення металургійної академії , працював на Побузькому феронікелевому комбінаті майстром зміни металургійного цеху з технології.

З 2004 року працював у виробничо-технічному відділі на посаді технолога, з 2006 року працював головним технологом. Закінчив аспірантуру Національної металургійної академії та отримав ступінь – кандидат технічних наук зі спеціальності – металургія чорних та кольорових металів.

З 25.02.2022 року Голованівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, Костянтин був призваний за мобілізацією до Збройних сил України, в якості командира взводу роти охорони, отримав звання – старший лейтенант та був переміщений в 69 стрілецький батальйон на посаду командира стрілецької роти.

18.10.2022 року, під час захисту Батьківщини від російської військової агресії, біля населеного пункту Бахмут, Донецької області, отримав поранення несумісні з життям, внаслідок чого загинув.

Вічна пам'ять Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь