Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Побузької селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2024 рік»

Дата: 24.04.2023 15:11
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проєкта  рішення Побузької селищної ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Побузької селищної територіальної громади Голованівського району Кіровоградської області»

з аналізом його регуляторного впливу.

 

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднено проект рішення Побузької селищної ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Побузької селищної територіальної громади Голованівського району Кіровоградської області» з аналізом його регуляторного впливу шляхом опублікування на офіційній веб сторінці Побузької селищної ради та дошках оголошень Побузької селищної ради.

Проекти рішень підготовлено фінансовим відділом Побузької селищної ради.

Мета проекту рішення: із введенням в дію рішення пропонується розв’язати проблему визначення на законних підставах, розміру земельного податку та орендної плати для сплати юридичними і фізичними особами за земельні ділянки, розташовані на території селищної ради.

Зауваження і пропозиції приймаються за адресою:

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися також у приміщенні Побузької селищної ради.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються Побузькою селищною радою протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за поштовою адресою: 26555, вул. Незалежності, 5 смт Побузьке Голованівський район Кіровоградська область.

Тел. (05252)5-12-74

 

Проєкт рішення «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Побузької селищної територіальної громади Голованівського району Кіровоградської області»

 

Аналіз регуляторного впливу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь