Побузька громада, схиливши голови, зустрічатиме Дородного Дмитра Фалейовича, який віддав своє життя в боротьбі за цілісність та незалежність нашої держави, за нас усіх.

Дата: 09.06.2023 11:18
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

11.06.2023 року повертається до рідної домівки наш Герой. Побузька громада, схиливши голови, зустрічатиме Дородного Дмитра Фалейовича, який віддав своє життя в боротьбі за цілісність та незалежність нашої держави, за нас усіх.

Народився Дородний Дмитро Фалейович 24.03.1987 року в смт Побузькому, очікуваною, третьою дитиною, ставши меншим братом для своїх сестер.

З 1993 по 1999 рік навчався Дмитро в Побузькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. З 1999 по 2002 рік продовжив навчання в загальноосвітній школі села Довга Пристань. Після закінчення школи Дмитро вступив до Первомайського училища, де здобув спеціальність – токар. Дмитро був допитливим, розумним хлопцем. Маючи прагнення до здобуття і інших спеціальностей, вступив до Аграрного училища.

Дородний Дмитро Фалейович не боявся труднощів, долав їх з легкістю. Саме тому будь яка робота була йому під силу. Він працював у багатьох галузях: і трактористом в місцевому колгоспі села Довга Пристань  і контролером в Побузькому ЖКГ і монтером колії залісничного цеху Побузького феронікелевого комбінату і ковалем у ремонтному цеху.

Коли розпочалася війна на сході України в 2014 році ( АТО), двадцятисемирічний  Дмитро, не маючи військової спеціальності, бойового досвіду, не залишивши часу собі на роздуми, 05.08.2014 року пішов захищати рідну землю у складі військової частини А 2183, де проявив свій патріотизм, свою життєву позицію, ставши старшим сержантом, відмінним кулеметником, учасником бойових дій, справжнім воїном. Саме такого: відважного, мужнього, безстрашного Дмитра покохала його гарна дівчина Ельвіра, яка через рік стала його дружиною.

В березні 2022 року, усвідомлюючи, що без його досвіду, знання, міцності духу, без досвіду всіх учасників АТО, клятого ворога не перемогти, Дмитро, як і багато інших захисників нашої громади, пішов воювати до Збройних сил України у складі військової частини А 0666. Через півроку важких боїв на півдні України, в черговому бою, 16.09.2022 року, поблизу населеного пункту Правдине, Херсонського району, Херсонської області, Дмитро загинув.

Побузька громада щиро висловлює співчуття мамі, дружині, сестрам, всім рідним і близьким Дмитра, розділяємо з Вами біль і смуток. Світла, вічна пам'ять нашому захиснику.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь