Кіровоградщина: близько 10 внутрішньо переміщених осіб отримали ваучери на навчання

Дата: 22.07.2023 10:10
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

 

Ваучер на навчання - один із ефективних інструментів, що дозволить опанувати новий фах, підвищити власні професійні компетенції та стати затребуваним фахівцем.  

Понад 150 громадян на Кіровоградщині вже скористалися цим правом, з них 7 громадян – це внутрішньо переміщені особи з Донецької, Херсонської, Миколаївської та інших областей.

Вони навчалися за напрямками: «Готельно-ресторанна справа», «Психологія», «Харчові технології», «Будівництво та цивільна інженерія» (навчання у магістратурі); підвищення категорії за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Навчання здійснювалося за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

Як отримати ваучер, хто може його отримати, які професії можна опанувати за допомогою ваучера, яка вартість ваучера, які є інші шляхи професійного навчання за сприяння служби зайнятості? На ці всі запитання ви отримаєте відповідь на вебресурсі Державної служби зайнятості за посиланням https://is.gd/NiK1XM

Довідково. Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право зайнятим громадянам безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Також віднедавна подати заяву на отримання ваучера можна онлайн. Ваша заявка буде опрацьована фахівцями служби зайнятості протягом 3 робочих днів!

Навчаємось разом! Працюємо разом! Є питання? Звертайтеся за номером +38 (066) 581 87 84 або пишіть у Telegram-канал - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь