Вістя Олександр Сергійович

Дата: 29.08.2023 11:53
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Вістя Олександр Сергійович

21.01.1985 – 16.09.2022

Молодший сержант.

Учасник АТО.

Вістя Олександр Сергійович народився 21.01.1985 року в смт Побузьке. Навчався та закінчив Побузьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Маючи добрий характер, Олександр після школи пішов навчатися до Мигіївського аграрного коледжу за спеціальністю - ветеринар. Закінчивши коледж, він, як відповідальний юнак, патріот, який любив свою Батьківщину, пройшов строкову службу, де отримав звання - молодший сержант.

Виконавши свій військовий обов'язок, Олександр, повернувся додому та влаштувався працювати машиністом брикетного пресу обпалювального цеху Побузького феронікелевого комбінату. З березня 2015 року Вістя Олександр був призваний за мобілізацією захищати свою рідну землю від загарбників на сході України - до зони антитерористичної операції, де він, у складі військової частини В 0946, приймав участь у бойових діях до 2016 року. Після участі в АТО Олександр повернувся до своєї роботи на ТОВ «ПФК». Не одружений. В лютому 2022 року, маючи вже бойовий досвід, він не зміг залишитися осторонь, а з гарячим, молодечим запалом у складі 28 бригади Збройних сил України, що боронила на той час свої землі на Херсонщині,  пішов боротися за правду, волю, незалежність українського народу, з підступним окупантом. Під час виконання бойового завдання, біля села Правдине, Херсонської області, 16.09.2022 року Вістя Олександр Сергійович загинув.  Поховали Олександра на кладовищі села Довга Пристань, Первомайського району, Миколаївської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь