Про службу за контрактом

Дата: 16.08.2023 09:38
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Голованівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує здійснювати відбір кандидатів для проходження військової служби за контрактом та проходження базової загальновійськової підготовки до навчальних центрів з числа громадян призовного віку від 18 до 45 років.

 Хто може укласти контракт на проходження військової служби в лавах ЗСУ? - Громадяни України віком від 18 до 45 років, які мають відповідний стан фізичного здоров’я.

 Що необхідно для укладання контракту? - Прийти до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, мати при собі військово-обліковий документ, успішно пройти медичну комісію та заходи професійно-психологічного відбору. Після цього кандидат направляється до навчального центру, де проходить військову підготовку. Контракт укладається вже в обраній військовій частині.

В яких військах можлива служба? - Наразі відбір кандидатів проводиться переважно до бойових військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України з подальшим проходженням відповідної підготовки. 﫡 Як потрапити на навчання за кордон? - Відбір кандидатів для проходження військової підготовки за кордоном з метою набуття вмінь та навичок ефективного ведення бойових дій на передовій здійснюється у навчальних центрах ЗСУ за рішенням кваліфікаційних комісій, з числа громадян, які бажають підписати контракт для проходження військової служби за контрактом в ЗС України. Долучайся до команди професіоналівзроби свій внесок у нашу спільну Перемогу!

За більш детальною інформацією звертатись до Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, або за телефоном 05252-2-19-11.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь