Мрія стала реальністю: історія Ігоря Комара та його сервісу шиномонтажу

Дата: 28.05.2024 10:11
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

У невеликому місті, що на Кіровоградщині, проживає Ігор Комар. Його історія – приклад того, як наполегливість та відданість справі можуть перетворити звичайну мрію на успішний бізнес. Підприємець отримав грант від держави та активно втілює свою бізнес-ідею в життя.

Ігор Петрович завжди був тим, хто намагався знайти шлях до успіху за будь-яких обставин. Особливий інтерес до автомобілів чоловік виявив ще у дитинстві: коли його однолітки гралися у футбол чи стрибали з дерев, Ігор віддавав перевагу тому, щоб допомагати розбирати та ремонтувати машини. Так він здобув перші навички ремонту та технічного обслуговування автомобілів.

За плечима чоловіка понад 10 років досвіду роботи у шиномонтажу, що дозволить йому ефективно керувати і розвивати власний автосервіс.

Одного разу Ігор Петрович замислився над тим, що настав час започатковувати власний бізнес.

Амбіцій у чоловіка вистачало, а от із фінансовим становищем було скрутно. Дізнавшись від знайомих про грантову програму «Власна справа», що допомагає підприємцям відкривати або ж розвивати власний бізнес, вирішив нею скористатися. І не прогадав. Упевненість у власних силах дала позитивний результат – перемогу!  

«Ще з дитинства я захоплювався механікою та технікою, і мої перші відчуття від запаху моторної оливи залишились зі мною назавжди. Зростав я, і зростало моє захоплення цією справою. Зараз уже стою перед новим викликом – відкрити сервіс шиномонтажу, де кожен отримає не лише якісні послуги, а й увагу та турботу, які я завжди прагнув надавати своїм клієнтам. Це не просто бізнес для мене, це місія, яку я зобов’язаний виконати. І я впевнений, що зі своїм досвідом та вірою в успіх, разом зі своєю командою ми досягнемо нових висот. У цей непростий час для країни я планую допомагати ЗСУ – надавати безкоштовно послуги для їх потреб та донатити частину коштів зі свого прибутку. Також планую надавати знижку 10-25% людям похилого віку та людям з обмеженими можливостями», – розповідає Ігор Комар.

Тепер крок за кроком він будує свою мрію, спираючись на власний досвід, наполегливість та віру в успіх. Якщо ви також хочете започаткувати власну справу, не вагайтеся! Бо, як відомо, без ризику не буває перемоги!

Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і ті, хто не має досвіду ведення бізнесу через портал Дія.

Відповіді на поширені запитання та поради читайте тут. Потрібна консультація? Отримайте її за телефоном: +38 (093) 478 70 81 або пишіть у Telegram.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь