"Довідник безбар’єрності" на Порталі "ДІЯ"

Дата: 05.08.2024 11:20
Кількість переглядів: 32

Фото без описуПід час повномасштабної війни люди частіше стикаються зі стресом та потрапляють у ситуації, в яких вони раніше не були. Саме тому взаємодія українців з державою має бути максимально простою і зрозумілою. 

Дія.Безбарʼєрність — джерело інформації для українців з життєво важливих питань. Наприклад, як знайти роботу, отримати допомогу людям з інвалідністю, куди звернутися, щоб оформити житлову субсидію, тощо. 

Олена Зеленська та Михайло Федоров продемонстрували можливості та функціонал порталу. Переглянути презентацію можна за посиланням https://youtu.be/0QErG9_u1w0.

Проєкт створений у співпраці з його ключовими аудиторіями: літніми людьми, молодими батьками, людьми з інвалідністю в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів» спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Швеції. Аналітичну підтримку надавала громадська організація «Безбар’єрність».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь