Новини та оголошення

25 Квітня, 2023 р., 08:04
Ви маєте вищу педагогічну освіту та є бажання підвищити  кваліфікацію «Вчитель фізики», «Вчитель хімії», «Вчитель української мови і літератури» «Вчитель математики»? У вас є унікальна можливість отримати ваучер та безкоштовно за сприяння Державної служби зайнятості здобути нові професійні компетенції. Запитаєте, що таке ваучер?      
24 Квітня, 2023 р., 17:59
Нагадаємо, що процедурні питання видачі ваучерів регулюються Порядком видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 207 (зі змінами, у тому числі, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня  2023 № 249).
20 Квітня, 2023 р., 15:29
Для забезпечення створення сприятливих умов природного відтворення водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах області наказом Держрибагенства у Кіровоградській області від 27 березня 2023 року № 16-74 «Про заборону добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) у період нересту та затвердження переліку меж нерестовищ на водних об’єктах Кіровоградської області у 2023 році в районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області» затверджено терміни заборони добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) у період нересту та визначено місця масового нересту водних біоресурсів (нерестовища).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь