Новини та оголошення

13 Вересня, 2021 р., 17:27
Запрошуємо Вас взяти участь в обласній акції “World Cleanup Day” 17 вересня 2021 року на території нашої громади. Метою Акції є формування національної культури чистоти, благоустрою,правильного  поводження з відходами, дбайливого ставлення до дозвілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації молоді, розвитку місцевих громад.
08 Вересня, 2021 р., 15:20
Кожного робочого дня до Фонду соціального страхування України роботодавці подають заяви-розрахунки для фінансування близько 17 тисяч лікарняних листків. 80% з них подаються онлайн – за допомогою клієнтського спеціалізованого програмного забезпечення.
02 Вересня, 2021 р., 09:14
В Україні стартував 4-й етап вакцинації від COVID-19. Повідомляємо, що на території району працюють пункти вакцинації проти COVID-19. Отримати вакцинацію може кожен охочий, записавшись на консультацію до сімейного лікаря, у якого ви зможете отримати детальну інформацію та в результаті вакцинування міжнародне свідоцтво про вакцинацію від COVID-19. За попереднім записом можливий підвіз жителів громади до пункту вакцинації, де працюють фахівці, які пройшли спеціальне навчання. Вакцинація – це єдиний ефективний механізм захисту від коронавірусної інфекції. Усі вакцини, які доступні в Україні підтвердили свою безпечність та ефективність. Будьте відповідальними, подумайте про власне здоров’я та близьких, зробіть вибір на користь вакцинації. Подолаємо пандемію разом!
11 Серпня, 2021 р., 10:02
З серпня 10,2 тисячі «військових» пенсіонерів Кіровоградщини отримуватимуть щомісячну доплату до пенсії у розмірі до 2 тисяч гривень.
09 Серпня, 2021 р., 19:37
Ворота на сільському кладовищі с.Капітанка, встановлено керівником ПП Люшневата Єгіазаряном К.М.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь