Новини та оголошення

26 Жовтня, 2021 р., 11:21
 Позитивна практика системи БПД
23 Жовтня, 2021 р., 11:31
Згідно Розпорядження Голованівського районного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки, Розпорядження Побузького селищного голови «Про оповіщення призовників» старостами відповідних старостинських округів Побузької селищної ради та спеціалістом з обліку та бронювання військовозобов’язаних Побузької селищної ради було проведено оповіщення юнаків призовного віку по Побузькій громаді, шляхом особистого вручення повісток. На даний час 7 призовників Побузької громади зараховані в команди та чекають відправки на строкову службу в Збройні сили України. Завершиться призов 21 грудня.
20 Жовтня, 2021 р., 14:10
Проект ЄС “Стратегічна Технічна Підтримка у Проведенні Реформ у напрямку Енергоефективності та Відновлювальних Джерел Енергії (STARTER)”
18 Жовтня, 2021 р., 11:44
В Кіровоградській ОДА повідомили про нові правила для перевезення пасажирів На засіданні Кабінету Міністрів України 11 жовтня внесли зміни до постанови №1236, які передбачають посилення правил для пасажирських перевезень у регіонах, де встановили “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епіднебезпеки. Про це сьогодні, під-час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко.
13 Жовтня, 2021 р., 14:01
  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь