Новини та оголошення

26 Квітня, 2021 р., 15:04
Відбулися урочистості з нагоди 35-ї річниці аварії на ЧАЕС           Катастрофа на ЧАЕС сколихнула світ  не лише своєю величезною руйнівною силою, а й мужністю тих, хто першим зіткнувся з її страшними наслідками. Їх називають по-різному: чорнобильці, ліквідатори, вогнеборці. Всі вони є герої, які ціною власного здоров’я, а часом життя врятували життя та здоров’я мільйонів. Цей день пам'яті давно став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції, а ще – з невидимого стихією. Зі словами вдячності до учасників ліквідації катастрофи звернувся голова громади В’ячеслав Купренюк. Віддаючи дань пошани всім ліквідаторам Чорнобильської аварії, хвилиною мовчання вшанували загиблих та померлих героїв-ліквідаторів. І хоча з дня трагічної катастрофи пройшло не одне десятиріччя, ми завжди будемо пам’ятати подвиг звичайних людей, які боролися з розбурханою стихією ядерної реакції, їх героїзм та мужність.
24 Квітня, 2021 р., 19:44
Який порядок оформлення права власності за набувальною давністю?
24 Квітня, 2021 р., 19:43
Пенсійне забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС і потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи
23 Квітня, 2021 р., 14:24
Про зниження температури повітря   на території Кіровоградської області  24-27 квітня 2021 року У зв’язку з вторгненням холодного повітря з північного заходу на території Кіровоградської області вночі 24-27 квітня очікується зниження температури повітря: 24 квітня очікуються заморозки на поверхні грунту,         0-5°, 25-27 квітня – сильні заморозки у повітрі, 0-3°. Температура вдень 24-27.04 очікується 7-13° тепла. Такі погодні умови можуть спричинити пошкодження сільськогосподарських та плодово-ягідних культур. (IІ рівень небезпечності, помаранчевий).       

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь