Новини та оголошення

21 Квітня, 2021 р., 16:19
Скажіть «Так!» електронній трудовій
19 Квітня, 2021 р., 13:41
Від сьогодні, 16 квітня, підприємства, установи та організації, в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання повинні подавати до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості за місцем провадження своєї господарської діяльності,  звіт за формою №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», за новою формою.
19 Квітня, 2021 р., 09:16
Сьогодні пенсіонери Кіровоградщини отримують пенсію як через банківські установи, так і через поштові відділення. Але... Ситуація знімиться з 01 вересня для тих, хто користується послугами саме поштарів. Адже відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2021 року № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України» лише незначна частина пенсіонерів з 01 вересня матиме право одержувати виплати за місцем фактичного проживання, простіше кажучи, вдома.
16 Квітня, 2021 р., 13:06
Вночі та вранці  17 квітня місцями по Кіровоградській області очікуються заморозки на поверхні грунту 0-5º (І рівень небезпечності, жовтий).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь